Onze eerste Netwerk Lunch

 

Op vrijdag 22 maart is onze allereerste Happy2Help Netwerk Lunch in het mooie Hilversum. Inmiddels heeft een aantal deelneemsters zich al aangemeld, we hebben er allemaal ongelooflijk veel zin in.

Om het nog leuker te maken heb ik in samenwerking met de meiden van Heerlijk & Happy een mooie winactie georganiseerd. Meld jij je uiterlijk 15 maart aan voor onze eerste Netwerk Lunch in Hilversum dan maak jij kans op een overheerlijk en happy pakket. Dit pakket bestaat uit allerlei heerlijks & een punnikwoord van jouw bedrijfsnaam!* Uiteraard in de kleur van jouw keuze. Je krijgt het pakket twv €35,00 thus gestuurd.  ( * max 14 letters, een andere tekst mag natuurlijk ook)

Waarom een winactie en waarom met Heerlijk & Happy

Een winactie is gewoon altijd leuk maar ik wil ook graag iets extra’s doen voor de onderneemsters die naar een gloednieuwe netwerk lunch komen, het is toch altijd afwachten of “het iets voor je is”. Daarnaast wilde ik heel graag de dames van Heerlijk & Happy steunen met hun super initiatief. Zij starten in mei een winkel & tearoom in Hengelo (OV) en zijn hiervoor een crowdfunding actie gestart! Door heerlijk & happy crowdfunding producten te bestellen steun jij deze actie en laat je hun droom uitkomen, hoe tof is dat?!

Ik ken Meta van de afdeling Happy al een tijdje, ik heb haar eens ontmoet (volgens mij twee keer) en haar winkel A lot of Happiness is helemaal “my kind of shop” vrolijk, kleurrijk & Meta schreef vrolijke columns voor mijn vorige bedrijf. Nu ze samen met Hiske Heerlijk & Happy is gestart komt alles samen, al het heerlijke van Hiske en de Happy van Meta.

Wil jij dit vrolijke pakket winnen? Meld je dan nu aan voor onze fijne Netwerk Lunch op 22 maart in Hilversum.

Op 22 maart maken wij tijdens de lunch de winnares bekend!

 

 

Deel deze pagina met andere onderneemsters