Wie is Suzan?

 

Het is bijna 31 juli 2018, de dag dat ik 44 kaarsjes mag uitblazen & ik vind het tijd om jullie iets meer over mij te vertellen & dan niet het serieuze praatje, maar gewoon gekke, leuke en vrolijke weetjes over mij.

Ik ben Suzan Biemans – Peters, geboren in 1974 in Ulft. Ik ben echt een zomermeisje, geboren in zomer maar ook het gelukkigst in de zomer! Ik ben de jongste uit een gezin van 3 meisjes & ben een stukje (lees 8 en 7 jaar) jonger dan mijn zussen. Als kind was ik soms een meisje-meisje, ik speelde dolgraag met poppen en barbies. Maar ik was ook een “mochie”(meisje-jochie) ik racete over straat met mijn fiets, die ik motor noemde, bouwde hutten en had eigenlijk standaard kapotte knieën. Het liefste wat ik deed was rolschaatsen.

Toen ik iets ouder was begon mijn creativiteit op te borrelen en dat uitte zich in het decoreren van mijn rood met witte slaapkamer. Mijn vriendinnetje en ik vroegen bij de snackbar frietbakjes en deze decoreerden we dan met rode stiften, we spaarden coca cola items (ja ook lege blikjes) & zo kregen wij beiden de tofste rood-witte kamer. Nog steeds is rood mijn lievelingskleur, al passen roze, geel en mint ook prima in mijn favoriete kleuren lijstje. Iets later ontdekte ik de wereld van het etaleren. Mijn prachtige rood-witte behang werd gedecoreerd met steeds weer andere setjes kleding & accessoires. * sorry pap en mam * Mijn tante die een modezaak had, vond het prachtig en zei: Later kom jij bij mij werken als etaleuze. Een droom was geboren!

Feitjes over Suzan …
 • Ik ben 1,86m schoon aan de haak 😉
 • Ik draag alleen maar jurkjes en rokjes, omdat ik daar gewoon heel vrolijk van word
 • Mijn favoriete kledingmerken zijn Tante Betsy & Mooi Vrolijk
 • Mijn lievelingsdier is onze hond Guus en giraffen zijn ook favoriet bij mij
 • Mijn lievelingssnack is Chips! (mijn extra kilootjes zijn allemaal handmade door chips 😉 )
 • Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Patrick ( we kregen verkering toen ik 16 en hij 19 was)
 • Wij hebben twee dochters (2000 & 2001) en een zoon (2003)
 • Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek
 • Ik blijf mijn leven lang in Gelderland wonen & hopelijk gedeeltelijk in Zeeland
 • Na de MAVO ben ik naar de MEAO gegaan, waar het vooral heel gezellig was 😉
 • Ik wilde als kind al etaleuze worden! Ik heb de opleiding alsnog gevolgd toen ik 30 was.
 • Ik ben fan van Tina Turner, Proud Mary is my song!
 • Ik luister altijd naar Q-music en het liefst het foute uur
 • En ja ik ga ieder jaar met een vriendin naar de Toppers
 • Mijn lievelingsbloemen zijn hortensia’s en madeliefjes
 • Ik ben dol op het servies van Pip Studio
 • Ik ben niet zo dol op autorijden maar wel dol op Mini’s!
 • Het liefst ga ik weg op mijn (elektrische) fiets & anders ga ik fijn met de trein
 • Ik heb leren omgaan met mijn steeds terugkomende hernia met een vleugje reuma 😉
 • Zeeland is mijn favoriet, ik ben dol op zon, zee en stand in Nederland
 • Op mijn 43ste heb ik voor het eerst gevlogen, eerst in een mini vliegtuig boven Texel
 • Later naar Mallorca met onze jongste dochter
 • Mijn droom is om een eigen huisje in Zeeland te hebben, om te genieten en te werken
 • Maar op mijn verlanglijstje staat ook een reis naar New York en een keertje (of drie) naar Ibiza

Ik voel mezelf nog steeds een meisje en noem mijn vrouwelijke leeftijdsgenootjes ook eigenlijk altijd meisjes. Ik ben dol op gezelligheid, lunchen buiten de deur, de hema, vrolijke kleuren, polkadot, stationery, hou van een georganiseerde chaos & woon graag in een dorp. Een dagje in de stad vind ik heerlijk, maar wel het liefst een dorpachtige stad als Middelburg.

Liefs
Suzan xx

 

 

 

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.