De Online Etaleuze

voor creatieve onderneemsters die het net even anders willen doen

Ik ben Suzan Biemans en ik help jou, de creatieve onderneemster, met jouw online bedrijf!

Als online etaleuze help ik jou en je bedrijf groeien.

Bekijk mijn aanbod hier onder, heb je vragen? 
Mail me dan gerust!

Ik help jou met jouw webshop of creatieve bedrijf

Ik help jou graag met jouw bedrijf, samen kijken naar de voorkant van jouw bedrijf. Waar loop je vast, waar valt winst te behalen, waar voel jij je goed bij, welke stappen kun jij zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf online, past dit bij jouw bedrijf, past dit bij jou? Welke klanten passen bij jou, hoe vind jij deze klanten en hoe zorg je dat jouw klanten blijven en zelfs jouw cheerleaders worden. Naast dat ik jou online kan helpen met jouw creatieve bedrijf, ben ik ook klantbelevingstrainer in opleiding! Uiteraard help ik jou met mijn online hulp ook met de reis die jouw klanten maken, maar via deze training gaan we echt een stapje verder!

Ik kijk met een frisse en vrolijke blik naar de voorkant van jouw bedrijf.

 

Parttime ondernemen

Zoals je wellicht hebt gezien werk ik parttime. Ik heb hier bewust voor gekozen, niet omdat ik nog een andere baan heb of omdat ik niet genoeg tijd heb. Gewoon omdat ik dit zo wil! Ik kies er bewust voor om alleen de ochtenden te werken en de woensdag helemaal vrij te zijn. Ja wij hebben een druk gezin, maar dat is niet de reden, de reden is echt omdat ik niet fulltime wil werken, er zijn zoveel andere leuke dingen te doen in het leven!

Ik wil jou graag helpen om ook minder te kunnen gaan werken, als jij dat wil natuurlijk!

We kijken samen naar jouw to do lijst, jouw taken, jouw wensenlijstje en jouw dagindeling. Ik geef je advies over hoe het anders kan, want weet je .. niet alles MOET! Je bent niet voor niets onderneemster geworden, waarom zou je dat toch van alles MOETEN? Ik ben daar te eigenwijs voor, ik ben te eigenwijs om alle regels te volgen en toch heb ik een fijn lopend bedrijf, dat gun in jou ook!

Klantbelevingstraining

Naast dat ik jou online kan helpen met jouw creatieve bedrijf, ben ik ook klantbelevingstrainer in opleiding!
Uiteraard help ik jou met mijn online hulp ook met de reis die jouw klanten maken, maar via deze training gaan we echt een stapje verder!

Ik heb het Klantenlab van &Daan doorlopen & daarbij volg ik een traject om zelf klantbelevingstrainer te worden. Daniëlle is expert in klantbeleving en helpt mij om mijn eigen klanten goed te begrijpen zodat mijn bedrijf op een fijne manier verder kan groeien. Het eerste deel van de opleiding zit er op en daarom kan ik jou al begeleiden met jouw traject in het Klantenlab. De trainingen die ik hierna nog volg zijn om mij klaar te stomen om mijzelf als expert neer te kunnen zetten in webinars, op events en bijvoorbeeld als bonus in een cursus van een mede-onderneemster.

Webdesign

Wij maken je website zodat jij je op je bedrijf kunt richten

Een website bouwen, een webshop inrichten, een online programma bouwen … wij doen het voor jou!

Ik heb diverse cursussen WordPress met het Divi thema gevolgd en heb jarenlange ervaring met het webshop systeem van MijnWebwinkel. Als Online Etaleuze werk ik graag aan de etalage van jouw bedrijf, als webdesigner kijk ik naar kleuren, verhoudingen, beeldmateriaal, maar ook naar teksten & de opbouw van jouw aanbod. Van de techniek weet ik genoeg, maar daar ligt mijn interesse en kracht niet, daar is Gea van Jouw Technische Coach een kei in!

Samen zorgen wij dat de website jouw visite kaartje wordt.

Een webshop in MijnWebwinkel laten maken

Ik maak jouw webwinkel zodat jij je op je bedrijf kunt richten

Een webshop inrichten, alle pagina’s (werkend) maken, koppelingen naar social media, algemene voorwaarden, privacy verklaring, retour beleid, verzenden, retouren…
Een webwinkel starten, daar komt best wat bij kijken, ik kan je daar bij helpen!
Ik regel het allemaal voor jou zodat jij je alleen hoeft te richten op het leuke gedeelte: hoe wil je dat de shop er uit komt te zien, wat wil je inkopen, Instagram vullen…

Ik heb jarenlange ervaring met het webshop systeem van MijnWebwinkel. Daarom richt ik graag jouw MijnWebwinkel webshop in.
Als Online Etaleuze werk ik graag aan de etalage van jouw bedrijf, als webdesigner kijk ik naar kleuren, verhoudingen, beeldmateriaal, maar ook naar teksten & de opbouw van jouw aanbod. Wil je dat ik meer voor je doe? Ook dat kan, ik kan steeds je nieuwe producten online zetten, (product) teksten schrijven, je helpen met social media. Maar laten we eerst een bij het begin beginnen. Wil je even overleggen via telefoon of zoom, of, ook gezellig, hier in Duiven (bij Arnhem) mail me dan gerust!

Wat zeggen klanten over mij

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt.

"Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs 's avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang."

Daniëlle

Esva Design

Voor Twanny  heb ik meerdere klusjes gedaan voor haar website, zo heb ik koop knoppen op haar website gezet, door het maken van een video heb ik haar uitgelegd hoe ze dit in het vervolg ook zelf kan:

"Het ziet er weer top uit. En het filmpje is heel duidelijk. Bedankt dat je mij weer zo goed hebt kunnen helpen."

Twanny

Twanny's Knutsel Atelier

Team Something Ilse
Ik werk samen met twee superleuke ondernemers, Gea Harkema en Suzan Biemans. Inmiddels al langer dan een jaar, maar de laatste maanden begint het echt lekker te lopen! Wij werken samen aan verschillende opdrachten, voornamelijk website-, hosting & Divi/wordpress werkzaamheden, maar ook ontwerp-bewerkingsopdrachten in Canva. Ik ga me nog meer richten op de vormgeving van websites, het bouwen en de techniek pak ik meer met mijn team op.

Ilse

Something Ilse

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt.

"Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.
Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie."

 

Jantine

Leuke Frutsels

Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.