Online hulp voor jouw creatieve bedrijf

Ik help jou graag met jouw bedrijf, samen kijken we naar de voorkant van jouw bedrijf. Waar loop je vast, waar valt winst te behalen, waar voel jij je goed bij, welke stappen kun jij zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hoe ervaren jouw (toekomstige) klanten jouw bedrijf.

Ik kijk met een frisse en vrolijke blik naar de voorkant van jouw bedrijf.
Denk hierbij aan je website, de uitstraling en teksten, social media, de nieuwsbrief, maar ook product teksten, kortom ik kijk naar het hele plaatje als jij dat wil.
Alles we alles in kaart hebben gebracht help ik je met dat gedeelte dat jij niet kunt, waar je zelf niet uit komt, wat je zelf niet leuk vindt of geen tijd voor hebt. Ik kan het zelf voor je aanpassen, maar ik kan je ook uitleggen hoe het werkt, net wat jij wilt!

Hier kan ik je mee helpen:

 • Ik pas je website aan naar jouw wensen en mijn inzicht.
 • Ik help je bij de klantbeleving van jouw klanten, waar loopt jouw klant tegenaan, wat kun jij hieraan doen.
 • Ik herschrijf product-/ website teksten voor je, jij geeft een opzetje en ik pas het (waar nodig) aan.
 • Ik maak beeldmateriaal voor jouw website en/of social media kanalen.
 • We maken samen een plan voor meer zichtbaarheid, via social media, nieuwsbrieven of andere manieren.
 • Kortom, ik denk met je mee, daar waar jij vastloopt binnen jouw bedrijf.
 • Daarnaast maak ik samen met Gea van Jouw Technische Coach ook nieuwe websites, klik hier voor een nieuwe website.

Tarief

 • We kijken eerst via een vrijblijvend zoom of telefoon gesprek samen wat ik voor jou kan betekenen.
 • Hulp voor jouw bedrijf heeft een vast starttarief van €149,00 excl btw voor 3 uur  online hulp.
 • Deze 3 uur is 3 maanden geldig, zo kunnen we samen kijken wanneer er welke hulp gewenst is.
 • Binnen deze uren kun je advies vragen, via zoom overleggen en ik kan uiteraard online voor je aan de slag.
 • Facturering en betaling vooraf.
 • Het uurtarief na deze startperiode is €40,00 excl btw ook dit wordt vooraf gefactureerd en betaald.
 • Ik hou alle uren bij en ik geef tussendoor aan hoever we met de uren zijn.

Mail me gerust als je wilt weten of ik je kan helpen!

Klantbelevingstraining

 

Klantenreis, jouw ideale klant, wie is jouw klant, waar loopt jouw (potentiële) klant tegenaan, hoe vind je nieuwe klanten, hoe behoud je jouw fijne klanten en wat vindt jouw klant van jouw bedrijf. Dit alles & nog veel meer samen noemen we: Klantbeleving!

Naast dat ik jou online kan helpen met jouw creatieve bedrijf, ben ik ook klantbelevingstrainer!
Uiteraard help ik jou met mijn online hulp ook met de reis die jouw klanten maken, maar via deze training gaan we echt een stapje verder!

Ik heb het Klantenlab van &Daan doorlopen & daarbij volg ik een traject om zelf klantbelevingstrainer te worden. Daniëlle is expert in klantbeleving en helpt mij om mijn eigen klanten goed te begrijpen zodat mijn bedrijf op een fijne manier verder kan groeien. Het eerste deel van de opleiding zit er op en daarom kan ik jou al begeleiden met jouw traject in het Klantenlab. De trainingen die ik hierna nog volg zijn om mij klaar te stomen om mijzelf als expert neer te kunnen zetten in webinars, op events en bijvoorbeeld als bonus in een cursus van een mede-onderneemster.

Wil jij ook precies weten wat jouw klanten willen?

Dan help ik je graag!

 • Je meldt je via mij aan bij het Klantenlab van &Daan.
 • Jij volgt het Klantenlab en kunt mij tussendoor alle vragen stellen.
 • Zodra jij het Klantenlab hebt afgerond, gaan wij samen aan de slag met de uitkomsten.
 • Ik help jou 2 uur met het aanpassen van jouw website, social media en/of nieuwsbrieven zodat de klantbeleving bij jouw bedrijf perfect verloopt.

 

Deze klantbelevingstraining kost €349,00 excl btw

Dit is inclusief:

 • Toegang tot het Klantenlab van &Daan twv €297,00
 • Altijd vragen kunnen stellen aan mij
 • 2 uur online hulp na de training twv €100,00

 

Wil je liever helemaal zelf aan de slag?

Wil je liever zonder hulp van mij aan de slag? Dan heb ik een fijne kortingscode voor jou!

 

 

 

Wat zeggen klanten over mij

Lieve Suzan

Ons coachingtraject is bijna afgelopen en wat is er veel veranderd in die tijd!

Mijn website zier er beter uit, ik weet hoe ik met Canva en Trello moet werken, geen idee was te gek en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik ben begonnen met ontwerpen en heb het dankzij jou aangedurfd mijn ontwerpen te koop aan te bieden in de webshop.

Ook ben ik mijn tweede bedrijf dankzij jou begonnen.

Ik wil je dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor je coaching. En fijn dat ik weet dat we ondertussen meer zijn dan opdrachtgever-klant. Als dank heb ik iets voor je gemaakt, waarvan ik hoop dat je het mooi vindt. Draag je cadeautje, kijk ernaar en denk aan de prachtige mooie zee in zeeland.

 

Lilian

Lilian Office Support

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt.

"Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.
Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie."

 

Jantine

Leuke Frutsels

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt.

"Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs 's avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang."

Daniëlle

Esva Design

Voor Twanny  heb ik meerdere klusjes gedaan voor haar website, zo heb ik koop knoppen op haar website gezet, door het maken van een video heb ik haar uitgelegd hoe ze dit in het vervolg ook zelf kan:

"Het ziet er weer top uit. En het filmpje is heel duidelijk. Bedankt dat je mij weer zo goed hebt kunnen helpen."

Twanny

Twanny's Knutsel Atelier

Team Something Ilse
Ik werk samen met twee superleuke ondernemers, Gea Harkema en Suzan Biemans. Inmiddels al langer dan een jaar, maar de laatste maanden begint het echt lekker te lopen! Wij werken samen aan verschillende opdrachten, voornamelijk website-, hosting & Divi/wordpress werkzaamheden, maar ook ontwerp-bewerkingsopdrachten in Canva. Ik ga me nog meer richten op de vormgeving van websites, het bouwen en de techniek pak ik meer met mijn team op.

Ilse

Something Ilse

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.