Welk factureringssysteem gebruik jij?

 

Welk factureringssysteem gebruik jij? Ik gebruik al geruime tijd Moneybird, hier ben ik zo blij mee! Ik gebruik het goedkoopste pakket van de dienst, de rest van de administratie doe ik zelf, wel nog in excel. Vanaf januari wil ik volledig overgaan op Moneybird & dus ook mijn inkomende facturen in dit systeem plaatsen. Daarmee koppel ik Moneybird aan mijn bankrekening. Ik heb een zakelijke bankrekening bij KNAB, ook deze bevalt heel erg goed.

Het facturatie systeem werkt zo makkelijk, facturen worden automatisch aangemaakt, betalingen worden geregistreerd, je kunt maandelijkse facturen instelllen, eventuele te-laat-betalers krijgen een mail van Moneybird (zo fijn dat ik dat niet meer zelf hoef te bedenken) en is zelfs te koppelen aan WordPress!

Wil je weten hoe het werkt? Moneybird een hele leuke actie voor jou en mij!

Als jij je via mijn link aanmeld krijg ik een leuke bonus & krijg jij niet 60 maar 120 gratis testdagen bij Moneybird. Je zit nergens aan vast, maar ik kan je zeggen, je bent snel verliefd hoor! Mocht je nou nog geen zakelijke bankrekening hebben, of over willen stappen. Mail me dan even, ik heb namelijk via KNAB ook een leuke actie, als jij je aanmeld via mijn link, dan ontvangen wij beiden een fijne bonus van KNAB.

Mail me gerust als je nog vragen hebt.

Deel deze pagina met andere onderneemsters