Website make-over

Heb jij een fijne website maar mis je iets, vind je de kleuren niet meer mooi. Heb je een nieuwe logo maar weet je niet hoe je deze mooi op de website krijgt, inclusief de bijpassende kleuren voor teksten en blokken? Heb jij een mooie website, maar werkt het een en ander niet naar je zin? Is jouw webwinkel toe aan een opfrisbeurt?

Ik kan je helpen!

Samen met jou bespreek ik via zoom of live in Duiven wat jij wilt voor jouw website.
Daarna ga ik voor je aan de slag, bespreken we tussendoor of het naar je zin is.
We stoppen pas als jij helemaal tevreden bent.
Dit kan ik voor je doen als jij een website / webwinkel hebt in:

  • WordPress website met Divi thema
  • MijnWebwinkel webshops

Tarief

  • We kijken eerst via een vrijblijvend zoom of telefoon gesprek samen wat ik voor jou kan betekenen.
  • Website make-over heeft een vast starttarief van €149,00 excl btw.
  • Is er (veel) meer werk aan de winkel, dan geef ik dit tijdens het gesprek aan en ontvang je een offerte op maat.
  • Facturering en betaling vooraf.

Mail me gerust als je wilt weten of ik je kan helpen!

Wat zeggen klanten over mij

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt.

"Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs 's avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang."

Daniëlle

Esva Design

Voor Twanny  heb ik meerdere klusjes gedaan voor haar website, zo heb ik koop knoppen op haar website gezet, door het maken van een video heb ik haar uitgelegd hoe ze dit in het vervolg ook zelf kan:

"Het ziet er weer top uit. En het filmpje is heel duidelijk. Bedankt dat je mij weer zo goed hebt kunnen helpen."

Twanny

Twanny's Knutsel Atelier

Team Something Ilse
Ik werk samen met twee superleuke ondernemers, Gea Harkema en Suzan Biemans. Inmiddels al langer dan een jaar, maar de laatste maanden begint het echt lekker te lopen! Wij werken samen aan verschillende opdrachten, voornamelijk website-, hosting & Divi/wordpress werkzaamheden, maar ook ontwerp-bewerkingsopdrachten in Canva. Ik ga me nog meer richten op de vormgeving van websites, het bouwen en de techniek pak ik meer met mijn team op.

Ilse

Something Ilse

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt.

"Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.
Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie."

 

Jantine

Leuke Frutsels

Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.