Werk met mij als jouw VA

Heeft jouw bedrijf een fijne groei doorgemaakt & wordt het nu te veel werk voor jou alleen?
Ik kan je helpen!

Ik help jou graag met jouw bedrijf, er zijn verschillende taken die ik uit kan voeren. Denk eens aan jouw mail, bijhouden van jouw website, teksten schrijven voor jouw website en/of producten, ik kan helpen jouw team aan te sturen, online klusjes van je overnemen, social media voor je inplannen, nieuwsbrieven maken, maar ook bijvoorbeeld (welkoms)pakketjes versturen naar jouw klanten.

 

Even op een rijtje!

 1. Ons samenwerking begint met een gratis zoomgesprek, zo kunnen we zien of er een klik is en wat ik voor je kan doen.
 2. Daarna mail ik jou een overzicht van wat we besproken hebben met daarin het aantal uren dat ik voor je aan de slag kan gaan.
 3. Zijn we beiden enthousiast en akkoord? Dan gaan we aan de slag!
 4. Je ontvangt de factuur van mij en na betaling ga ik voor je aan de slag.

Wat kan ik voor jou doen?

 • Jouw mailbox beheren
 • Bijhouden van jouw website
 • Teksten schrijven voor jouw website en/of producten
 • Ik kan helpen jouw team aan te sturen
 • Online klusjes van je overnemen
 • Social media voor je inplannen
 • Nieuwsbrieven maken
 • Maar ook bijvoorbeeld (welkoms)pakketjes versturen naar jouw klanten
 • Heb jij andere ideeën? Leuk die kunnen we bespreken tijdens ons zoom overleg

Tarief

 • We kijken eerst via een vrijblijvend zoom of telefoon gesprek samen wat ik voor jou kan betekenen.
 • Je kunt mij als VA inhuren voor minimaal 1 uur per week (4 uur per maand)
 • Mijn uurtarief  is €45,00 excl btw ook dit wordt vooraf gefactureerd en betaald.
 • Ik hou alle uren bij en ik geef tussendoor aan hoever we met de uren zijn.

Mail me gerust als je wilt weten of ik je kan helpen!

Wat zeggen klanten over mij

Team Something Ilse
Ik werk samen met twee superleuke ondernemers, Gea Harkema en Suzan Biemans. Inmiddels al langer dan een jaar, maar de laatste maanden begint het echt lekker te lopen! Wij werken samen aan verschillende opdrachten, voornamelijk website-, hosting & Divi/wordpress werkzaamheden, maar ook ontwerp-bewerkingsopdrachten in Canva. Ik ga me nog meer richten op de vormgeving van websites, het bouwen en de techniek pak ik meer met mijn team op.

Ilse

Something Ilse

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt.

“Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.
Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie.”

 

Jantine

Leuke Frutsels

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt.

“Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs ’s avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang.”

Daniëlle

Esva Design

Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.