Ik ben lid van de Stoute Schoenen Club, waarom?
Omdat ik voor de volle 100% voor mezelf en mijn bedrijf heb gekozen!

Sinds ik lid van deze fijne club vol vrouwelijke ondernemers ben is mijn bedrijf enorm gegroeid & dat heb ik gewoon zelf gedaan met een hele fijne club meiden achter me. Ze steunen me bij twijfels & paniek, ze beantwoorden mijn vragen, denken met me mee & bieden een schouder om even op uit te rusten. Daarnaast werken we in de Stoute Schoenen Club met maandelijkse bundels waarin de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Ontzettend fijn voor als je het allemaal (even) niet (meer) weet.

Wil jij ook:

Een fijne club collega’s om je heen om mee te sparren & te overleggen.

Iedere maand uitdagende bundels in je mailbox krijgen.

Online samen kunnen werken in de zoomroom.

Exclusieve toegang krijgen tot toffe live dagen.

Op je eigen tempo werken aan jouw droombedrijf.

Meld je dan voor eind Maart 2018 via deze link  aan voor de Stoute Schoenen Club …

Dan krijg je van mij een hele toffe bonus twv €49,00!

In April organiseer ik een Theekransje, speciaal voor de nieuwe leden van de Stoute Schoenen Club &
jij bent daar gratis bij! De datum & locatie volgen nog, maar ik beloof je, het wordt een gezellige, leerzame & ondernemende middag.

Mijn theekransjes zijn speciaal voor vrouwelijke ondernemers die hun eigen online etalage prachtig willen inrichten & vol trots hun bedrijf willen laten zien! Op dit speciale theekransje voor de nieuwe leden van de Stoute Schoenen Club gaan we fijn netwerken, sparren & kijken hoe we voor jouw bedrijf jouw perfecte etalage kunnen maken.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief & ontvang de Online Etaleuze Planner direct van mij!