Samen Offline werken

Vanochtend had ik een zoom afspraak met Gea van Jouw technische coach, we zouden even een uurtje overleggen over een nieuwe klant & wat ideeën uitwisselen. Dat uurtje liep “iets” uit 😉

We hebben de hele ochtend gesproken over allerlei zakelijke ideeën, plannen, onze Offline Helpdesk en onze nieuw te plannen live dagen. Heerlijk om te kunnen sparren met een collega waarvan je weet dat zij met je mee denkt & andersom natuurlijk.

Dit is ook wat wij doen op de Offline Helpdesk Dagen, fijn met je meedenken over je aanbod, prijzen, jouw ideale klant of samen met jou een goede planning maken voor jouw bedrijf. Uiteraard staan wij ook als helpdesk klaar voor al jou * al dan niet korte* (technische) vragen.

Onze Offline Helpdesk is op iedere laatste donderdag van de maand in Den Bosch, vlakbij het treinstation. Soms spreken we af in een lunchroom en soms regelen we een aparte ruimte, het ligt er maar net af hoe veel onderneemsters zich hebben aangemeld. Er kunnen maximaal 8 onderneemsters aanschuiven, maar soms zitten we gewoon met z’n drietjes. De Offline Helpdesk in Den Bosch gaat iedere maand door, ook als we geen aanmeldingen hebben, dan spreken we gewoon fijn samen af & bedenken we nieuwe plannen voor onze bedrijven.

We krijgen ook steeds vaker de vraag of wij ook ergens anders in het land Offline Helpdesk (willen) organiseren. Dat hebben we dus ook vanochtend besproken & JA we gaan in ieder geval in februari de Offline Helpdesk in het midden van het land organiseren. We zijn even met een nieuwe locatie bezig, maar zodra deze rond is zullen we jullie op de hoogte stellen.

Ik vind het fijn, maar ook belangrijk, om soms even samen met andere ondernemers te werken. Je zit als zelfstandig ondernemer toch vaak alleen. Dat heeft veel voordelen maar is toch soms ook best eenzaam. Zeker als je ergens niet uit komt, ergens over twijfelt of als je wilt dat iemand even met je mee kijkt.

Ik heb meteen mijn agenda gevuld met fijne afspraken & heb super veel zin in de volgende  Offline Helpdesk!

Zie ik je daar? Gezellig!

Deel deze pagina met andere onderneemsters