Met veel plezier volg ik de Doe training. Gewoon in mijn eigen tempo. Als je veel wilt leren, is dit echt een hele goede training! En Suzan, je bent een topper. Duidelijke uitleg, goede opbouw van de lessen, kortom ik ben fan!!

Lilian Spaan

Eigenaresse, Lilians Hobby

Een merk met producten bedenken is één ding, maar een bijbehorende webshop opzetten is echt een ding apart. Ik zag er enorm tegenop. Gelukkig ben ik gekoppeld aan Gea en Suzan. Wat een toppers. Zij hebben mijn webshop in Mijnwebwinkel gemaakt, zowel qua technisch gedeelte (denk aan koppelingen met Mollie, myParcel, Google) als qua design en tekstadvies. Door hun ervaring weet ik inmiddels zoveel meer van de wereld van webshops. De do’s en de dont’s. Geen vraag is te gek en ze weten overal antwoord op. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaring. Echt een aanrader als je een goede webshop wil waarin alles gewoon werkt, en dat wil iedereen toch?!

Veel liefs xxx Stonne

Stonne Moerdijk

Sophisticated Lily

Sinds begin dit jaar ben ik de samenwerking met Suzan aangegaan, omdat ik zelf geen tijd had voor social media en het bedenken van pakkende webshopteksten. Wat een verademing was dat voor mij toen Suzan deze taken van mij overnam.

De samenwerking met Suzan is heel fijn. Ze geeft goed aan wanneer ze imput van mij nodig heeft en neemt initiatieven om dingen aan te pakken die nog aangepakt moesten worden. Ook is de communicatie met Suzan top. Ze is duidelijk, geduldig en vind het niet erg om iets meer dan 1x uit te leggen. Ondanks dat ze zakelijk weet van aanpakken, is de sfeer heerlijk informeel.
Ik ben blij met de diensten van Suzan als Virtueel Assistent en zou haar ook zeker aanraden aan (beginnende) webshophouders die tijd tekort komen en een helpende hand kunnen gebruiken.

Marcelle

Eigenaresse, 3KleineDraakjes

Wij, Jeanet & Pien van Kadootjes-online, worden altijd super enthousiast en klantvriendelijk geholpen door Suzan! De Online Etaleuze is onder andere ideaal voor promotie van je eigen webwinkel/website wanneer je daar zelf misschien wat minder tijd voor hebt of wanneer je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken! Suzan helpt ons nu al een tijdje en we zijn er super tevreden over! 🙂 🙂

Jeanet & Pien Freriks

Eigenaresses, Kadootjes-Online

Sinds 2016 werk ik veel samen met de Online Etaleuze. Suzan zorgt niet alleen voor meer zichtbaarheid van je shop, maar helpt en adviseert je ook met een onafhankelijke en kritische blik om jouw shop te verbeteren. Ik vind vooral de eerlijkheid en het enthousiasme erg fijn van Suzan. Ik heb al wat leuke dingen mogen ontwerpen voor Suzan en de Online Etaleuze en ik hoop dat ik nog lang mag samenwerken met haar en haar bedrijf! You go girl! 😀

Lieke Kuijper

Eigenaresse, Imy

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief & ontvang gratis de Online Etaleuze Planner!