Een merk met producten bedenken is één ding, maar een bijbehorende webshop opzetten is echt een ding apart. Ik zag er enorm tegenop. Gelukkig ben ik gekoppeld aan Gea en Suzan. Wat een toppers. Zij hebben mijn webshop in Mijnwebwinkel gemaakt, zowel qua technisch gedeelte (denk aan koppelingen met Mollie, myParcel, Google) als qua design en tekstadvies. Door hun ervaring weet ik inmiddels zoveel meer van de wereld van webshops. De do’s en de dont’s. Geen vraag is te gek en ze weten overal antwoord op. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaring. Echt een aanrader als je een goede webshop wil waarin alles gewoon werkt, en dat wil iedereen toch?!

Veel liefs xxx Stonne

Stonne Moerdijk

Sophisticated Lily

Met veel plezier volg ik de Doe training. Gewoon in mijn eigen tempo. Als je veel wilt leren, is dit echt een hele goede training! En Suzan, je bent een topper. Duidelijke uitleg, goede opbouw van de lessen, kortom ik ben fan!!

Lilian Spaans

Eigenaresse, Lilians Hobby

Ik schreef een blog over de Offline Helpdesk.
Wat een super duo zijn die twee dames. Echt als je de kans hebt om de volgende Offline Helpdesk bijeenkomst bij te kunnen wonen moet je dit echt doen. Dit is een superboost voor je business. Dus ik zeg meld je allemaal aan voor de Offline Helpdesk van deze twee SUPER dames!

Sharon Ganzeboer

Eigenaresse, Madam VA

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet. Inderdaad een heerlijk en ook nuttige dag!

Sharon van Straalen

Eigenaresse, Straalenderwijs

Vandaag heb ik, samen met mijn collega’s, een offline ‘Doe-training’ gehad.
Een aanrader. Suzan is een dame die van wanten weet en je meeneemt in de stof. Vol humor en met een knipoog, maar zeker met kennis en kunde. Samen met Gea van Jouw technische coach, maakt Suzan een sterk duo.
Het was een fijne en leerzame dag.

Laurie Wenting

Eigenaresse, De Coacherij

Sinds begin dit jaar ben ik de samenwerking met Suzan aangegaan, omdat ik zelf geen tijd had voor social media en het bedenken van pakkende webshopteksten. Wat een verademing was dat voor mij toen Suzan deze taken van mij overnam.

De samenwerking met Suzan is heel fijn. Ze geeft goed aan wanneer ze imput van mij nodig heeft en neemt initiatieven om dingen aan te pakken die nog aangepakt moesten worden. Ook is de communicatie met Suzan top. Ze is duidelijk, geduldig en vind het niet erg om iets meer dan 1x uit te leggen. Ondanks dat ze zakelijk weet van aanpakken, is de sfeer heerlijk informeel.
Ik ben blij met de diensten van Suzan als Virtueel Assistent en zou haar ook zeker aanraden aan (beginnende) webshophouders die tijd tekort komen en een helpende hand kunnen gebruiken.

Marcelle

Eigenaresse, 3KleineDraakjes

Wij, Jeanet & Pien van Kadootjes-online, worden altijd super enthousiast en klantvriendelijk geholpen door Suzan! De Online Etaleuze is onder andere ideaal voor promotie van je eigen webwinkel/website wanneer je daar zelf misschien wat minder tijd voor hebt of wanneer je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken! Suzan helpt ons nu al een tijdje en we zijn er super tevreden over! 🙂 🙂

Jeanet & Pien Freriks

Eigenaresses, Kadootjes-Online

Deel deze pagina met andere onderneemsters