Sinds begin dit jaar ben ik de samenwerking met Suzan aangegaan, omdat ik zelf geen tijd had voor social media en het bedenken van pakkende webshopteksten. Wat een verademing was dat voor mij toen Suzan deze taken van mij overnam.

De samenwerking met Suzan is heel fijn. Ze geeft goed aan wanneer ze imput van mij nodig heeft en neemt initiatieven om dingen aan te pakken die nog aangepakt moesten worden. Ook is de communicatie met Suzan top. Ze is duidelijk, geduldig en vind het niet erg om iets meer dan 1x uit te leggen. Ondanks dat ze zakelijk weet van aanpakken, is de sfeer heerlijk informeel.
Ik ben blij met de diensten van Suzan als Virtueel Assistent en zou haar ook zeker aanraden aan (beginnende) webshophouders die tijd tekort komen en een helpende hand kunnen gebruiken.

Marcelle

Eigenaresse, 3KleineDraakjes

Mijn shop staat “in de online etalage” voorheen (Shops with love) sinds 2015.

Suzan heeft het overgenomen en heeft toen een prachtige blog geschreven over Katoo&Zoo, als ik problemen of vragen heb Suzan probeert altijd te helpen. Top hoor! En nu “de online etalage” ook al Zo’n mooie tekst bij mijn webshop.

Ik heb Suzan nog nooit in het echt ontmoet maar ze hebt hart voor haar zaak.

Karin

Eigenaresse, Katoo&Zoo

Sinds een weekje is Suzan aan de slag met onze productteksten en wat ben ik blij met haar!
Ze denkt geweldig mee en had de juiste toon van de teksten heel snel te pakken.
Geen eindeloze uren overleggen en hopen dat er iets goed en fijns uitkomt,
maar gewoon echt iets uit handen geven en met vol vertrouwen wachten op haar input. Topper!

Wendy Venema

Eigenaresse, Eerlijk Speelgoed

Sinds een aantal maanden helpt Suzan mij door meer bekendheid te genereren op Social Media voor mijn webshop. Eerder via Shops with love, nu via de Online etaleuze. Hoewel ik Suzan nog nooit in real life heb ontmoet, heb ik haar online leren kennen als een betrokken vrouw die met veel passie haar bedrijf voert! Ga zo door Suzan!!!

Aly van der Valle

Eigenaresse, Project-3

Wij, Jeanet & Pien van Kadootjes-online, worden altijd super enthousiast en klantvriendelijk geholpen door Suzan! De Online Etaleuze is onder andere ideaal voor promotie van je eigen webwinkel/website wanneer je daar zelf misschien wat minder tijd voor hebt of wanneer je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken! Suzan helpt ons nu al een tijdje en we zijn er super tevreden over! 🙂 🙂

Jeanet & Pien Freriks

Eigenaresses, Kadootjes-Online

Sinds 2016 staat mijn webshop vermeld bij De Online Etalage. Suzan zorgt niet alleen voor meer zichtbaarheid van je shop, maar helpt en adviseert je ook met een onafhankelijke en kritische blik om jouw shop te verbeteren. Ik vind vooral de eerlijkheid en het enthousiasme erg fijn van Suzan. Ik heb al wat leuke dingen mogen ontwerpen voor Suzan en de Online Etalage en ik hoop dat ik nog lang mag samenwerken met haar en haar bedrijf! You go girl! 😀

Lieke van der Biezen

Eigenaresse, Imy

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief & ontvang de Online Etaleuze Planner direct van mij!