Parttime Ondernemen

Zoals je wellicht hebt gezien werk ik parttime. Ik heb hier bewust voor gekozen, niet omdat ik nog een andere baan heb of omdat ik niet genoeg tijd heb. Gewoon omdat ik dit zo wil! Ik kies er bewust voor om alleen de ochtenden te werken en de woensdag helemaal vrij te zijn. Ja wij hebben een druk gezin, maar dat is niet de reden, de reden is echt omdat ik niet fulltime wil werken, er zijn zoveel andere leuke dingen te doen in het leven!

Ik wil jou graag helpen om ook minder te kunnen gaan werken, als jij dat wil natuurlijk!

We kijken samen naar jouw to do lijst, jouw taken, jouw wensenlijstje en jouw dagindeling. Ik geef je advies over hoe het anders kan, want weet je .. niet alles MOET! Je bent niet voor niets onderneemster geworden, waarom zou je dan toch van alles MOETEN? Ik ben daar te eigenwijs voor, ik ben te eigenwijs om alle regels te volgen en toch heb ik een fijn lopend bedrijf, dat gun ik jou ook!

Waar gaan we naar kijken?:

 • Hoeveel dagen en uren wil je werken
 • Welke taken heb je
 • Hoe is jouw planning
 • Wat kan er geschrapt worden
 • Wat moet echt

Tarief

 • We mailen eerst of dit traject goed bij jou en je bedrijf past, uiteraard kunnen we ook even bellen of zoomen.
 • Het parttime ondernemen traject is een traject van 3 uur en kost €149,00 excl btw.
 • Het traject duurt 1 maand, binnen deze maand plannen we 3 x een zoom afspraak van een uur.
 • Binnen deze uren bespreken we alle stappen binnen jouw bedrijf en kijken we waar het makkelijker, sneller of simpeler kan.
 • Na dit traject heb jij een hele nieuwe planning waar je direct parttime mee aan de slag kunt.
 • Facturering en betaling vooraf.

Mail me gerust als je wilt weten of ik je kan helpen!

Wat zeggen klanten over mij

Lieve Suzan

Ons coachingtraject is bijna afgelopen en wat is er veel veranderd in die tijd!

Mijn website zier er beter uit, ik weet hoe ik met Canva en Trello moet werken, geen idee was te gek en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik ben begonnen met ontwerpen en heb het dankzij jou aangedurfd mijn ontwerpen te koop aan te bieden in de webshop.

Ook ben ik mijn tweede bedrijf dankzij jou begonnen.

Ik wil je dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor je coaching. En fijn dat ik weet dat we ondertussen meer zijn dan opdrachtgever-klant. Als dank heb ik iets voor je gemaakt, waarvan ik hoop dat je het mooi vindt. Draag je cadeautje, kijk ernaar en denk aan de prachtige mooie zee in zeeland.

 

Lilian

Lilian Office Support

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt.

"Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.
Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie."

 

Jantine

Leuke Frutsels

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt.

"Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs 's avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang."

Daniëlle

Esva Design

Voor Twanny  heb ik meerdere klusjes gedaan voor haar website, zo heb ik koop knoppen op haar website gezet, door het maken van een video heb ik haar uitgelegd hoe ze dit in het vervolg ook zelf kan:

"Het ziet er weer top uit. En het filmpje is heel duidelijk. Bedankt dat je mij weer zo goed hebt kunnen helpen."

Twanny

Twanny's Knutsel Atelier

Team Something Ilse
Ik werk samen met twee superleuke ondernemers, Gea Harkema en Suzan Biemans. Inmiddels al langer dan een jaar, maar de laatste maanden begint het echt lekker te lopen! Wij werken samen aan verschillende opdrachten, voornamelijk website-, hosting & Divi/wordpress werkzaamheden, maar ook ontwerp-bewerkingsopdrachten in Canva. Ik ga me nog meer richten op de vormgeving van websites, het bouwen en de techniek pak ik meer met mijn team op.

Ilse

Something Ilse

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.