Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Vind jij het ook zo spannend, een eigen bedrijf runnen? Ik ook hoor!
Het is niet “zo maar even leuk voor er bij” maar hard werken
& goed nadenken over wat de volgende stap is.
Je bent al op mijn site komen kijken, dat is al een mooie stap.
De eerste stap van onzekere onderneemster naar eigenwijze onderneemster.

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Suzan & ik ben de trotse eigenaresse van
De Online Etaleuze. Ik ben 44 lentes jong & gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters & een zoon.

Als kind al was etaleren mijn passie, met spelden prikte ik op, mijn prachtig behangen muur, steeds weer andere kleding, compleet met accessoires, tekeningen en teksten. Mijn ouders waren er waarschijnlijk niet echt blij mee kan ik me nu zo voorstellen, maar daar heb ik toen nooit iets van gemerkt. Zij vonden mijn creaties prachtig, maar een Etaleer opleiding volgen zagen zij niet zo zitten… Ik ging “veilig” naar de MEAO. Prima opleiding, maar niet echt iets voor mij, ik bracht dan ook veel tijd in de stad door. Ik haalde mijn diploma in de commerciële richting gelukkig wel en na school ben ik bij de bank gaan werken. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik ben, toen ik al kinderen had, thuis een etaleer opleiding gaan volgen en een studie grafisch ontwerper. Daar ligt mijn hart!

 

Ik ben al ruim 10 jaar ondernemer, eerst met een webshop en nu als Online Etaleuze. Ik ben met vallen, opstaan & cursussen wijzer geworden in de online ondernemers wereld. Ik werk dus vooral uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Ik volg iedere paar maanden nieuwe trainingen om bij te blijven in de snelle wereld van het online ondernemen.

Ik kan jou helpen om jouw mooie bedrijf te laten groeien! Durf jij die stap met mij aan?

Mail me dan!
Suzan@deOnlineEtaleuze.nl

Powered by WishList Member - Membership Software