Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Vind jij het ook zo spannend, een eigen bedrijf runnen? Ik ook hoor!
Het is niet “zo maar even leuk voor er bij” maar hard werken
& goed nadenken over wat de volgende stap is.
Je bent al op mijn site komen kijken, dat is al een mooie stap.
De eerste stap van onzekere onderneemster naar eigenwijze onderneemster.

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Suzan & ik ben de trotse eigenaresse van
De Online Etaleuze. Ik ben een vrolijke 45 plusser, gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters (2000 & 2001) & een zoon (2003).

Als kind al was etaleren mijn passie, met spelden prikte ik op, mijn prachtig behangen muur, steeds weer andere kleding, compleet met accessoires, tekeningen en teksten. Mijn ouders waren er waarschijnlijk niet echt blij mee kan ik me nu zo voorstellen, maar daar heb ik toen nooit iets van gemerkt. Zij vonden mijn creaties prachtig, maar een Etaleer opleiding volgen zagen zij niet zo zitten… Ik ging “veilig” naar de MEAO. Prima opleiding, maar niet echt iets voor mij, ik bracht dan ook veel tijd in de stad door. Ik haalde mijn diploma in de commerciële richting gelukkig wel en na school ben ik bij de bank gaan werken. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik ben, toen ik al kinderen had, thuis een etaleer opleiding gaan volgen. Daar ligt mijn hart! Etaleren bij winkels doe ik (helaas) niet, maar online etaleren is minstens zo leuk!

Ik onderneem parttime. Hier heb ik bewust voor gekozen, niet omdat ik nog een andere baan heb of omdat ik niet genoeg tijd heb. Gewoon omdat ik dit zo wil! Ik kies er bewust voor om alleen de ochtenden te werken en de woensdag helemaal vrij te zijn. Ja wij hebben een druk gezin, maar dat is niet de reden, de reden is echt omdat ik niet fulltime wil werken, er zijn zoveel andere leuke dingen te doen in het leven! Ik kan jou helpen om ook minder te kunnen gaan werken, als jij dat wil natuurlijk!

Ik ben al ruim 1 jaar ondernemer, eerst met een webshop bij MijnWebwinkel daarna met een online platform voor webshops en nu al ruim 5 jaar als Online Etaleuze. Ik ben met vallen & opstaan wijzer geworden in de online ondernemers wereld. Ik werk uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Zo volgde ik een webwinkel cursus in Amsterdam, leerde ik teksten schrijven in Utrecht, volgde ik een 3 maanden programma om WordPress sites te bouwen, volgde ik vervolgens een cursus online programma bouwen, doorliep ik een cursus hoe je nieuwe producten lanceert & deed ik een online cursus voor het maken van e-books in Canva. Ook lees ik veel boeken over ondernemen, prijzen bepalen, mindset & online marketing.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Klantbeleving en mag ik mezelf Klantbelevingstrainer noemen.

Ik volg iedere paar maanden nieuwe trainingen om bij te blijven in de snelle wereld van het online ondernemen.

Ik kan jou helpen om jouw mooie bedrijf te laten groeien! Durf jij die stap met mij aan?

Mail me dan!
Suzan@deOnlineEtaleuze.nl

Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.