Moneybird Urenregistratie & Payments

Ik gebruik al jaren het factureringssysteem van Moneybird. Dit bevalt erg goed! Ik verzend mijn facturen automatisch, ik plan terugkerende facturen in. Klanten kunnen makkelijk betalen bij iDeal. Moneybird registreert zelf de betalingen en betaalt een klant per overschrijving, dan zet ik zelf de factuur op betaald. Ook dit kun je trouwens automatiseren, dit heb ik zelf alleen nog niet gedaan.  Het facturatie systeem werkt zo makkelijk, facturen worden automatisch aangemaakt, eventuele te-laat-betalers krijgen een mail van Moneybird (zo fijn dat ik dat niet meer zelf hoef te bedenken) en is zelfs te koppelen aan WordPress!

Moneybird kan zelfs je hele administratie doen, super handig! Ik heb zelf voor het goedkoopste pakket gekozen, ik doe de rest van de administratie zelf, gewoon nog in excel. Maar ik overweeg wel over te stappen, het scheelt namelijk gewoon veel tijd en zo weet je zeker dat alles goed is.

Urenregistratie

Sinds vorig jaar gebruik ik ook de urenregistratie van Moneybird! Ik klok bij iedere klus in en weer uit. Zo weet ik voor mezelf hoeveel tijd ik aan iets kwijt ben, maar zo hou ik ook exact de uren voor mijn klanten bij. Je kunt vanuit je urenoverzicht zo facturen maken, zodat je jouw klant een factuur kunt sturen van de exacte uren, op de minuut af. Je maakt zelf contacten en projecten aan, je kunt ook kiezen voor een contact die al in je klantenlijst staat. Je zet in de omschrijving wat je aan het doen bent en het systeem doet de rest. De urenadministratie is niet alleen voor jezelf, ook de belastingdienst wil graag dat je je uren bijhoudt voor het urencriterium. Eens per kwartaal draai ik een excel lijst uit het systeem en deze bewaar ik op mijn harde schijf zodat ik dit makkelijk aan kan leveren als de belastingdienst om mijn urenregistratie vraagt.

Moneybird Payments

Enige tijd geleden kreeg ik een mail van Moneybird dat zij nu ook payments kunnen regelen in hun systeem, fijn! Ik gebruikte altijd Mollie, maar ik vind het wel fijn om gewoon binnen een systeem te werken. Na aanmelding kreeg ik bericht dat ik op de wachtlijst kwam te staan, ze waren nog net niet zover. Vandaag kreeg ik mail dat ik het aan kon vragen. Alles was in een paar minuten geregeld, super fijn! Mijn klanten konden al via iDeal betalen, maar nu dus niet meer via Mollie maar via Moneybird zelf! Moneybird zegt zelf de connectie met Mollie op, terwijl ik Mollie, als ik dat wil, nog wel kan blijven gebruiken op mijn website.

Wil je weten hoe het werkt? Moneybird een hele leuke actie voor jou en mij!

Als jij je via mijn link aanmeld krijg ik een leuke bonus & krijg jij niet 60 maar 120 gratis testdagen bij Moneybird. Je zit nergens aan vast, maar ik kan je zeggen, je bent snel verliefd hoor!

Mail me gerust als je nog vragen hebt.

Liefs Suzan

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.