Hier is ie dan … mijn eerste blog als Online Etaleuze.

In de blogs op de Online Etaleuze wil ik je mee laten kijken in de wereld van de zelfstandig ondernemer.

Dit eerste blog schrijf ik nu de site bijna af is. Nou ik kan je zeggen dit gaat met vallen en opstaan. Mijn laptop heeft al een aantal keer een paniekmomentje beleefd toen ik haar uit het raam wilde gooien 😉

Mijn zelfstandig ondernemerschap begon ruim 8 jaar geleden, ik startte een webshop: SUUScreatief, later Studio van Suus.
2015 werd het jaar van de veranderingen, ik wilde verder, meer, professioneler! Ik zette de stap en meldde me aan voor de Sequel van de Webshop Academy. Wat ik daar allemaal leerde, er ging een wereld voor me open! Ik wist ineens zoveel meer over het runnen van een online bedrijf! In maart 2016 kreeg ik de kans om een bedrijf over te nemen: Shops with Love. Dat was een mooie grote nieuwe stap! Super leuk, spannend, eng en gaaf tegelijk!

Na een aantal maanden flink doorwerken had ik alles goed door en begon het te knagen… Ik wilde er meer mijn eigen bedrijf van maken. Tijdens de masterclass bij Eefje van Ideefje besloot ik voor een nieuwe, eigen, naam & twee aparte websites te gaan.

Een aantal dagen later schreef ik me in voor een cursus bij Stijlvol Creatie  om te leren een site te bouwen in WordPress.

Deze cursus startte met een geweldige live dag, daar besloot ik om te stoppen met de shop en me vol te gaan richten op mijn nieuwe bedrijf. Wat een stap!

De Online Etaleuze is nu klaar, uiteraard zal er nog wel ergens iets niet goed staan en kan er nog van alles verbeterd worden, maar voor nu … staat ie! Op 24 november 2016 is de lancering, spannenddddd! Als ik van die spanning bekomen ben begin ik met het bouwen van de Online Etalage, whooww dat wordt een pittige klus, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Gelukkig kan ik altijd rekenen op de professionele en gezellig hulp van Rosanne van Stijlvol Creatie.

Dit is een van de vele foto’s van de live dag, foto;s gemaakt door Marleen Sahetapy Je ziet alleen de achterkant van mijn hoofd 😉

marleensahetapyfotografie-stijlvolcreatieretraitewr-11

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.