Materclasses geven op het Boost je Webshop Event

Afgelopen zaterdag mocht ik twee masterclasses geven op het Boost je Webshop event!

Wat een geweldige dag!
Ik werd ontvangen door een van de gastheren die zelfs mijn koffer voor me naar binnen bracht, daarna sprak ik de dames van de organisatie. En kon ik even rustig een kopje thee pakken & mijn spullen klaar zetten. Mijn laptop werd aangesloten op het grote scherm, de blokjes die de deelnemers kregen legde ik vast klaar, de pennen lagen ook al te shinen. Heerlijk zo een rustige voorbereiding.

De eerste gasten druppelden binnen & na een fijn ontvangst begonnen de eerste masterclasses. Ik volgde de SEO masterclass van  Jouw Technische Coach Daarna was het mijn beurt, ik had maar liefst 22 leuke dames & een gezellige heer in de zaal! Ik vertelde mijn verhaal, kreeg vragen, stelde vragen en zo was het uur ineens om! Ik had nog wel een uur door kunnen kletsen!

Ik heb gesproken over de DOE methode, over de inrichting van jouw eigen online etalage, over Facebook, instagram & over het nut van een foto van jezelf als profielfoto. We hebben instagram meteen getest, stories gemaakt & ik heb laten zien dat je echt gewoon jezelf moet zijn, ook op social media.

Na de overheerlijke lunch was het weer mijn beurt en sprak ik voor 12 gezellige dames, weer was het een gezellig en leerzaam uurtje.

Als laatste volgde ik een masterclass bij Geldcoach Hilde Radt. Whooww wat een inzichten! Hier heb ik echt nog lang over nagedacht. Hilde gaf me echt goede inzichten. Tegen 16:00 uur was het leren voorbij en kon het netwerken beginnen, ik zag veel bekenden, fijne nieuwe ondernemers & gezellige standhouders. We dronken nog wat en aten n overheerlijke bitterbal, of eigenlijk een super overheerlijke kaasstick.

Na deze gezellige, leerzame & inspirerende dag ging iedereen met een fijne goodiebag & een goed gevoel naar huis.

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.