Masterclass door de Online Etaleuze

Organiseer jij (binnenkort) een event, informatie avond of kom je samen met een groepje vrouwelijke ondernemers? Ik kom graag bij jullie spreken over de uitstraling van het bedrijf van de vrouwelijke ondernemer.

In Januari 2019 mag ik een Leer van Elkaar Workshop: “Jij & je online presentatie” geven bij de Achterhoekse Ondernemers Droom.
Wil je meer weten? Kijk dan even in het facebookevenement.

In mei 2018 mocht ik een masterclass geven voor een vrouwelijke ondernemers vereniging. We spraken over de DOE methode, social media met de nadruk op instagram.

Maart 2018 was ik uitgenodigd om op het Boost je Webshop event te spreken. Ik gaf 2 masterclasses over het gebruik van social media voor je bedrijf.

In juni 2017 gaf ik twee masterclasses op het event van Eefje Verhagen, hier vertelde in kleine groepjes van zo een 14 onderneemsters over de DOE methode en social media. Hoe pak je dit aan als kleine ondernemer.

In maart 2017 gaf ik mijn eerste presentatie op een event van Rosanne Raubun, op dit event sprak ik over de DOE methode.
De DOE methode is mijn methode waarmee jij jouw bedrijf op de kaart zet. Ik sprak voor een groep van zo een 50 vrouwelijke ondernemers.

Lijkt het jouw leuk en leerzaam dat ik kom spreken op jouw event?
Mail gerust naar suzan@deonlineetaleuze.nl

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief & ontvang gratis de Online Etaleuze Planner!