Leer van elkaar Workshop

Enig tijd geleden maakte ik kennis met de Achterhoekse Ondernemersdroom. Deze organisatie sprak mij meteen aan omdat ik echt een achterhoeks meisje ben, al woon ik er al jaren niet meer. Gelukkig is Duiven niet zo ver, dus ik sluit me graag bij deze ondernemende groep aan. In januari mag ik een Leer van Elkaarworkshop geven bij de Achterhoekse Ondernemersdroom over je Online Presentatie!

Deze workshop gaat over hoe je jezelf kunt zijn op social media

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de online presentatie van jou en je bedrijf. Ik hoop dat de deelnemers gaan beseffen dat je online gewoon jezelf kunt zijn. Daarnaast leren we hoe je met een gratis ontwerp programma het mooiste beeldmateriaal kunt maken voor de site en social media. Ik hoop dat alle Instagram vragen beantwoord kunnen worden en ik hoop dat de deelnemers mij gewoon mailen als ze naderhand nog vragen hebben.

Wanneer: vrijdag 8 februari van 09.30-13.30 uur.
Ben jij een (toekomstige) achterhoekse ondernemer en wil je deze workshop in Ulft volgen?
Mail me dan gerust.
suzan@deonlineetaleuze.nl

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.