Laat je niet afleiden door mailtjes

 

Mailtjes, dm’s, privé berichten, appjes … ze kunnen allemaal heel leuk, gezellig en fijn zijn. Meestal zijn ze zelfs nuttig, leerzaam, uitdagend en zelfs winstgevend maar we laten ons er toch echt te veel door afleiden.

Productief werken is best een dingetje, sommige dagen ben je heel druk bezig geweest, heb je veel to do’s kunnen afvinken, voel je je helemaal “on top of the world” maar ben je ook echt productief geweest? Heb je je echt kunnen focussen op wat jij moest of wilde doen? Of heb je je steeds laten afleiden door mailtjes, dm’s en appjes? Heb je deze berichten vervolgens beantwoord, de to do’s die hier uit voort kwamen op je lijstje gezet en deze afgevinkt?

Hmmm dat kan beter! Ik schreef er een werkboek over, deze deelde ik als bonus in mijn DOE training & deel ik nu ook graag met jou!

Ik laat je zien hoe ik mijn mail beantwoord, maar geef je ook tips over het makkelijk & snel beantwoorden van privé berichten op Instagram en Facebook.

Ik heb allerlei blogs en boeken gelezen & webinars gevolgd over planning en productiviteit.
Overal kwam die altijd aanwezige mailbox terug.
Vandaar dat ik alle tips en suggesties voor je op een rijtje heb gezet.

Download het werkboek hiernaast.

Veel plezier!

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.