Gratis Zoom Sessie

 

Als ik mij aanmeld voor een cursus wil ik altijd graag weten met wie ik aan de slag ga. Uiteraard volg ik diegene al een tijdje op social media maar elkaar even spreken is toch fijner, het is altijd fijn om te weten of er een klik is. Daarom bied ik een gratis Zoom sessie (een soort skype maar dan fijner) aan om elkaar beter te leren kennen & tijdens dit gesprek kun jij uiteraard vragen stellen over de DOE trainingen.

Wil jij graag kennis maken met mij en de DOE trainingen?
Boek dan een gratis 1-op-1 sessie van 30 minuten (via Zoom).
Iedere week heb ik in mijn agenda plaats voor een sessie.

Zo werkt het:
Je vult hieronder jouw gegevens in & ik mail je terug met een aantal data voorstellen. Ook mail ik je de link & de uitleg voor de zoom sessie.

Ik kijk er naar uit je te spreken, uiteraard is een zoom sessie geheel vrijblijvend.

Suzan Biemans
de Online Etaleuze

2 + 10 =