Fris en vrolijk beeldmateriaal

Mijn nieuwe leven begint met de volgende zin; “ Hi! Ik ben Anke en ik ga je helpen door het maken van dagelijks beeld voor je social media kanalen”
Hier gaat een verhaal aan vooraf. Misschien ken je me wel van het kleurrijke merk Studio Stationery of zelfs van daar voor..

Ik ben Anke, 43 jaar en samen met mijn lief en 3 (lieve/eigenwijze) kinderen wonen we in Friesland waar ik ruim 12 jaar geleden aan mijn online avontuur begon.

Mijn eerste voorzichtige online stap zette ik dus 12 jaar geleden. Ik opende een webshop met vrolijke babykleding uit binnen- en buitenland. Er ging een wereld voor me open. Heel eerlijk? Ik had geen idee! Een vriend van ons bouwde de webshop, we gingen naar beurzen, kochten collecties en in en begonnen met verkopen. Dat ging natuurlijk niet vanzelf. Ik leerde al snel dat ik hard moest werken om een beetje op te vallen. Makkelijk was het niet; ik had een droom, 3 hele jonge kinderen en een berg superleuke kleertjes in mijn thuismagazijn. Ik betaalde in die tijd veel leergeld (en advertentiekosten!). Na een tijd lang ploeteren en mezelf afvragen waar mijn kracht nu echt lag besloot ik het roer om te gooien. Ik stopte en ging weer in loondienst.

Het ondernemers bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en na een rustige periode ging ik er toch weer voor. Met mijn laatst verdiende geld en geleerde lessen kocht ik wat vrolijke stationery spulletjes en verkocht dit door aan liefhebbers. Er bleken heel veel liefhebbers! Ik deed waar ik het meest gelukkig van werd; een kleurrijke online wereld bouwen met daarin heel veel fijne pennen, boekjes, planners en stickers. Ik bedacht te gekke acties en leerde online steeds meer leuke stationery lovers kennen. Instagram zou ons toen zeker een dikke 10 geven als het gaat om “engagement” 😉
De afgelopen jaren groeiden we uit tot een heus bedrijf met ontzettend veel lieve, leuke, en gepassioneerde mensen om ons heen. Zo’n twee jaar geleden begon het weer te knagen. Mijn bedrijf groeide maar door en ik raakte de “grip” volledig kwijt. Vorig jaar nam ik een moeilijk besluit; ik moest loslaten om zelf weer verder te kunnen.

Waar de ene deur sluit gaat er gelukkig ook weer een nieuwe open. Het is voor mij dan ook een logische stap om alle geleerde lessen van de afgelopen jaren als onderneemster door te geven aan ondernemers die net als ik een passie uit (willen) laten groeien tot hun business!

Zo leerde ik de afgelopen jaren hoe je fris en vrolijk beeld maakt voor je social media kanalen en hoe je oa hiermee je doelgroep kunt bereiken.
Ik weet uit ervaring dat er veel ondernemers zijn die geen tijd hebben om telkens weer hun socials bij te werken laat staan zelf regelmatig beeld te maken. Toch is het erg belangrijk om zichtbaar te zijn. Je klanten komen niet vanzelf, sterker nog; social media is een hele goede tool om ze te bereiken (lees je omzet te verhogen)

Voor die ondernemers heb ik twee verschillende pakketten ontwikkeld die beide uit te breiden zijn met extra ondersteuning. Beide zijn erop gericht om je te ontlasten. Picture this; ik maak beeld van jouw producten, en jij besteed je tijd aan die miljoen andere to do’s op je prioriteitenlijstje!

Meer info? Mail me gerust. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Liefs Anke,
ankevelthuis@gmail.com

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.