DOE Peptalk

 

Ben jij de focus in jouw bedrijf kwijt, weet je even niet meer hoe je voor of achteruit moet & wil je misschien zelfs de moed al opgeven?

Geef niet op & boek een DOE Peptalk bij mij. Wij gaan een half uur via Zoom aan de slag om jouw FOCUS terug te krijgen. Waar zit je vast, hoe komt het, waar kom je verder mee. Welke stappen moet je zetten om weer een heerlijk eigenwijze onderneemster te worden. Heb je geen Peptalk nodig maar wil je gewoon even sparren over je homepage, social media, beeldmateriaal of iets anders? Dat kan natuurlijk ook!

Wil jij graag jouw FOCUS terug vinden? 
Boek dan een 1-op-1 DOE Peptalk van 30 minuten (via Zoom)

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Suzan Biemans
Eigenwijze Onderneemsters Coach

Dit ben ik!

Vind jij het ook zo spannend, een eigen bedrijf runnen? Ik ook hoor!
Het is niet “zo maar even leuk voor er bij” maar hard werken
& goed nadenken over wat de volgende stap is.
Je hebt mijn online programma bekeken, dat is al een mooie stap.
Een stap naar een fijner bedrijf voor jezelf.

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Suzan & ik ben de trotse eigenaresse van
De Online Etaleuze. Ik ben een vrolijke veertig plusser & gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters & een zoon.

Ik ben al ruim 10 jaar ondernemer, eerst met een webshop en nu als Online Etaleuze. Ik ben met vallen, opstaan & cursussen wijzer geworden in de online ondernemers wereld. Ik werk dus vooral uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Ik volg iedere paar maanden nieuwe trainingen om bij te blijven in de snelle wereld van het online ondernemen.

Ik kan jou helpen om jouw mooie bedrijf te laten groeien! Durf jij die stap met mij aan?

 

Deel deze pagina met andere onderneemsters