DOE Coaching Traject met de Online Etaleuze

Een traject van 4 maanden

Het DOE Coaching traject is de perfecte manier om vol aandacht meerdere weken te werken aan de groei van jou en je bedrijf. We kijken naar jouw hele bedrijf en jouw eigen mindset. We gaan voor FOCUS binnen jouw bedrijf.  DOE Coaching staat voor eigenwijs ondernemen, leren, ontdekken, groeien & stappen zetten voor jouw bedrijf.
Word ook een Eigenwijze Onderneemster!

Tijdens het DOE Coaching traject gaan wij aan de slag met jouw bedrijf & jouw mindset.
Het DOE Coaching traject start met een live dag in Arnhem of Duiven, voor deze dag spreken we elkaar via telefoon of zoom en bespreken we jouw behoeften. Daarna maak ik een training op maat voor jou.

Na deze dag spreken wij elkaar 8 x 2 wekelijks via telefoon of zoom.

Het DOE Coaching traject is een traject vol inspiratie, uitleg, groei, handige tips & gezelligheid. Tijdens het hele traject gaan we DOEN, jij gaat aan de slag voor jouw bedrijf en als je wil krijg je “huiswerk”. Maar ik ga achter de schermen ook voor jou aan de slag met het regelen van praktische zaken.

Na het coaching traject weet jij weer wat je wil voor jouw bedrijf & ga je aan de slag met alle nieuwe ideeën & plannen.
Heb je na het traject nog hulp nodig, dan kunnen we verder samen werken via een strippenkaart.

Ook tijdens dit traject werk ik volgens de DOE methode:

 

Durf te ondernemen.
Ontdek jouw eigen stijl.
Etaleer jezelf en je bedrijf.

Hoe zit het DOE Coaching Traject er uit?

Kennismakingsgesprek

Zodra jij het DOE Coaching traject geboekt hebt, plannen we een kennismakingsgesprek in via telefoon of zoom. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. In dit gesprek geef jij aan wat je wilt leren, waar je niet uit komt, waar je moeite mee hebt, je vertelt alles over jou en je bedrijf.

Na dit gesprek plannen we de afspraak voor de live dag

Live Dag

We spreken af in Arnhem, nabij het treinstation en (betaald) parkeermogelijkheid of in Duiven, aan de A12 gratis parkeren voor de deur. Deze dag gaan wij aan de slag met de groei van jou en jouw bedrijf.

Als Eigenwijze Onderneemsters Coach help ik jou mooie stappen te zetten voor jouw bedrijf.

Deze dag is van 10:30 uur  – 15:30 uur
Uiteraard inclusief drankjes & een heerlijke lunch

8 x Coaching via Zoom

Na de live dag coach ik jou 8 keer een uur via zoom.
We spreken elkaar iedere twee weken op een maandag, dinsdag of donderdag een uur via telefoon of zoom.
Je kunt me alle vragen stellen, we bespreken de vooruitgang en maken een plan voor de komende weken.

Tijdens het hele traject gaan we DOEN, jij gaat aan de slag met mijn tips & adviezen. En ik ga achter de schermen ook voor jou aan de slag met het regelen van praktische zaken.

Na het coaching traject weet jij weer wat je wil voor jouw bedrijf & ga je aan de slag met alle nieuwe ideeën & plannen.

Heb je na het traject nog hulp nodig, dan kunnen we verder samen werken via een strippenkaart.

Tijdens het DOE Coaching traject maken we mooie plannen voor jouw bedrijf en ik zorg dat jij je aan deze plannen gaat houden! Het is jouw bedrijf, dus jij bepaalt, maar als we een keuze hebben gemaakt, dan gaan we er ook 100% voor!

 

Ik ben jouw stok achter de deur

 

Iedere twee weken bespreken we de voortgang van jouw stappen, doelen & plannen. Ook bekijken we wat jij de volgende twee weken gaat doen & wat ik kan doen om jou te ondersteunen.
Ik ben niet streng hoor, maar als je er voor kiest om te groeien, dan moet je er toch echt iets voor DOEN!

 

Wie is de Online Etaleuze

Vind jij het ook zo spannend, een eigen bedrijf runnen? Ik ook hoor!
Het is niet “zo maar even leuk voor er bij” maar hard werken
& goed nadenken over wat de volgende stap is.

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Suzan & ik ben de trotse eigenaresse van De Online Etaleuze. Ik ben een vrolijke veertig plusser & gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij drie pubers; twee dochters & een zoon. Na de MEAO commerciële richting heb ik thuis een etaleer opleiding gedaan en een studie grafisch ontwerper. Ik heb een aantal jaren met veel plezier bij een bank en in het verzekeringswezen gewerkt en ben gestopt met werken toen ik zwanger was van onze oudste. Toen de jongste 5 was begon het toch weer te kriebelen en begon ik als zelfstandig ondernemer. Dit ben ik inmiddels al bijna 10 jaar, eerst met een webshop en nu met de Online Etaleuze.

Ik ben met vallen, opstaan & cursussen wijzer geworden in het wereldje van de webshops en blogs. Ik werk dus vooral uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer.

Ik denk dat ik jou kan helpen om jouw mooie bedrijf te laten groeien! Durf jij die stap met mij aan?

Deel deze pagina met andere onderneemsters