Thee met Kim & de Online Etaleuze

 

De nieuwe Privacywet: op 25 mei 2018 is het al zover!

Je hebt er vast al iets over gehoord… iedere ondernemer krijgt te maken met deze wet, hoe groot of klein je ook bent. Misschien heb je er zelfs wel buikpijn over  … Niet doen!

Kim van Hendriks Meesteradvies heeft de oplossing & ik de thee 😉

De privacy wet is een buikpijn dossier voor veel ondernemers, niet alleen de kleine zelfstandigen zoals wij, maar voor ieder bedrijf. Maar die buikpijn is nergens voor nodig, je moet je gewoon goed laten adviseren & zorgen dat je er klaar voor bent op 25 mei 2018!

Ik probeer het even simpel uit te leggen. De privacywet wordt aangescherpt voor ons allemaal, niemand wil tenslotte dat zijn of haar gegevens overal makkelijk te vinden zijn en dat er data gelekt wordt. Dat betekent dat wij als bedrijf daar beter om moeten gaan letten. Nu hoor ik je denken: Ja nou dat doe ik heus al wel hoor! Klopt! Dat doe je ook, maar de wet wil graag, of nou ja eigenlijk verplicht de wet je dus nu om dit op papier te zetten. Het moet voor jouw klant heel duidelijk zijn wat er met zijn of haar gegevens gebeurd, wie ze te zien krijgt, welk bedrijf ze nog meer ziet en hoe lang jij van plan bent deze gegevens te bewaren.

Heb jij je zaakjes niet goed op orde na 25 mei 2018? Dan kan de Autoriteit Persoonsgegevens jou een flinke boete geven of eisen  dat jij bijvoorbeeld jouw email lijst niet meer mag gebruiken. Dat zou toch wel heel jammer zijn!

Denk je nu …hier moet ik wat mee, slim van je! Kim van Hendriks Meesteradvies komt naar Duiven & gaat jou alles vertellen over deze wet. In een middag leer je alles wat je weten moet over deze nieuwe wet en je gaat naar huis met een KANT EN KLARE, op jouw onderneming afgestemde PRIVACYVERKLARING!

Kim en ik organiseren hiervoor een Theekransje in Duiven, vlakbij het treinstation. Het wordt een interactieve workshop die ontzettend waardevol is voor jouw bedrijf. In een middag ben je helemaal op de hoogte van de nieuwe privacy regels, je gaat actief aan de slag met jouw eigen privacyverklaring & kunt deze meteen gebruiken voor jouw bedrijf!

We werken in een klein groepje van maximaal 8 deelnemers, Kim doet het woord en ik verzorg de thee & uiteraard iets lekkers.

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen & kost €247,00 per persoon, LET OP! Dit is inclusief een op maat gemaakte privacyverklaring voor jouw bedrijf ter waarde van €297,00 èn een complete checklist.

Datum: Donderdag 26 april.
Tijd: 13:00 – 16:00 uur.
Aanmelden kan via suzan@deonlineetaleuze.nl
Locatie: Duiven nabij treinstation

 

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.