De Eigenwijze Onderneemsters Coach

Ben jij als onderneemster helemaal wie je wilt zijn, of dans je eigenlijk toch naar de pijpen van de influencers, de “grote” meisjes & jouw voorbeelden? Ik heb dat ook jaren gedaan, nou ja niet gedanst naar de pijpen van, maar wel in het zelfde ritme proberen te dansen. En ik kan je zeggen, in andervrouws ritme dansen, daar krijg je rugpijn van. Sterker nog later krijg je er zelfs buikpijn van en als je niet oppast krijg je er ook nog hoofdpijn bij.

Je kunt namelijk niet net als iemand dansen, je danst namelijk altijd als jezelf, ook al wil je nog zo graag hetzelfde zijn. Dat gaat gewoon niet. Jij bent jij en jij onderneemt dus zoals jij onderneemt, met al jouw kunde, onzekerheden, successen, fouten, je danst helemaal je eigen dans.

Je moet niet eens hetzelfde willen zijn, je moet je juist onderscheiden om zo succesvol als je zelf wilt te worden. Als ik vroeger las: ik heb €10.000,00 omzet per maand, dacht ik ooohh dat wil, nee dat moet ik ook! Anders tel ik niet mee, dan ben ik geen ondernemer. ONZIN! Jij bent ondernemer omdat je onderneemt, je bedenkt een dienst, koopt hele toffe spullen in of maakt de mooiste hebbedingen & dit verkoop je, dat is ondernemen. Ondernemen is: voor jezelf werken & daar plezier uit halen en als jij plezier haalt uit €100,00 omzet per week, dan ben jij een succesvolle onderneemster! Plan je voor jezelf een groei in & haal je deze, dan heb je een succes te vieren, want je zet nu €125,00 per week om YESSS dat is ondernemen.

Stop met denken: zo moet ik het (ook) doen.
Ga ondernemen op jouw manier:
Ga Eigenwijs Ondernemen.

Dit betekend niet dat je er geen hulp bij kunt gebruiken, natuurlijk wel! Rome werd niet in een dag gebouwd, maar de bouwers hebben wel opleidingen gedaan. Kies een cursus, training of coach die bij jou past en ga daar mee aan de slag.

Volg je bij mij een DOE training? Dan ben ik jouw Eigenwijze Onderneemsters Coach! Zolang jij de cursus volgt, help ik je verder om jezelf te zijn als onderneemster & jouw eigen(wijze) ondernemers pad te kiezen. Wil je meer? Ga dan voor het DOE Coaching Traject!

 

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.