Even voorstellen … Onze blogster Daniëlle

Op de Online Etalage werkt ik samen met een gezellig team, Daniëlle, onze blogster stelt zich graag aan je voor.

Vol trots mag ik mij voorstellen als onderdeel van het team van de online Etaleuze & online Etalage.

Ik ben Daniëlle, 27 jaar, getrouwd met Lukas en moeder van onze twee peuterdochters (2013 & 2014).
Met veel plezier blog ik wekelijks over alle toffe bedrijven die aangesloten zijn bij de online Etalage.
Ook mijn eigen blog en shop kun je hier terugvinden.

Op mijn creatieve blog www.buttydaantje.nl plaats ik wekelijks twee blogposts over DIY, snailmail, Bible Journaling en handletteren. Natuurlijk vind je er ook productreviews, winacties en gastblogs van andere creatievelingen die graag hun creatieve passie, ideeën of hobby’s met je willen delen. Elke maand heeft een ander thema. Mijn doel is om anderen te inspireren, zodat jij kunt creëren.

Naast het schrijven is creatieven dus ook een echte hobby van mij. Dit vind je ook terug in mijn shop waar ik mijn handgemaakte postkaarten, vilten boekenleggers (met naam) en surprise Thema Enveloppen in samenwerking met vele andere shops verkoop. Met je aankoop kun je altijd een goed doel steunen. Shop dus gauw bij Webshop LadyBug, voor een sprankje geluk! Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander.

Wil je meer weten over mij? Volg me dan ook zeker op social media. Zo blijf je altijd op de hoogte.
Veel leesplezier!

Groetjes, Daniëlle