Samenwerking

Een van de leuke dingen van ondernemer zijn, vind ik het samenwerken met andere ondernemers. Ilona van Bloesem Marketing ken ik nog van vroeger, wij waren ooit collega’s bij een groot woonwarenhuis. Een tijdje terug kreeg ik ineens een berichtje van Ilona, ook zij was begonnen als zelfstandig ondernemer & werkt in dezelfde branche als ik. Dat roept natuurlijk om een leuke samenwerking.
Heeft zij een leuke klant die een nieuwe website wil laten bouwen of heb ik een klant die echt een fijne focus sessie wil boeken, dan bieden wij onze klanten te mogelijkheid via direct contact met ons een dienst te boeken. Zo hoef jij niet twee keer je verhaal te vertellen en werken wij samen aan de groei van jouw bedrijf.

Ilona vertelt hieronder wat zij zoal doet, wil jij graag een focussessie bij Ilona?
Mail haar dan gerust dat je via mij komt, dat vinden we leuk om te horen!

Mis jij focus in je bedrijf?

Je bent ondernemer en je hebt prachtige ideeën. Nieuwe training hier, nieuwe dienst daar.
Het liefst wil je ze vandaag nog allemaal waarmaken.
Maar je realiseert je ook dat je niet alles kunt doen en keuzes moet maken.
Keuzes die dichtbij jouw visie en doelen liggen, zodat je een bloeiend bedrijf creëert.

Keuzes maken in je bedrijf. We hebben er iedere dag mee te maken als ondernemer. En waar sommige keuzes heel makkelijk zijn, zijn anderen net even iets lastiger. “Want ja, wat als ik hiervoor kies, wat levert het mij dan op en past het wel bij wat ik wil uitstralen?” Soms worden je keuzes ook beïnvloedt door wat er online allemaal geroepen wordt. “Moet ik ook gaan vloggen en een podcast starten?”.

Wellicht ben je net begonnen en zie je door de bomen het bos niet meer of ben je al een tijdje ondernemer en loop je even vast in je bedrijf. Hoe fijn is het als iemand op een kritische en strategisch manier met jou meekijkt en je gericht keuzes laat maken die echt vanuit jezelf komen? Vaak liggen de antwoorden van al jouw vragen er al, maar zie je zelf nog niet. De blinde vlek noem ik het en ik maak deze zichtbaar voor jou.

Wil jij meer focus en richting in je strategie en marketing?

Ontdek dan mijn focussessie.

Ilona
Bloesem Marketing

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.