FEEST!

 
9 jaar geleden gooide in een slinger in de bus van de juf van onze dochter, Jade was geboren en ik dacht, leuk ik maak een slinger met mijn nieuwe machine …
 
Cindy, de mama van Jade vond de slinger zo leuk dat ze zelf een slinger bestelde voor haar zoon, maar ook voor pas bevallen vriendinnen en later ook voor collega’s van haar man, die collega’s en vriendinnen bestelden ook weer … SUUScreatief was geboren!
 
Dus ieder jaar op de verjaardag van mijn kleine vriendinnetje Jade vier ik de verjaardag van mijn bedrijf. Inmiddels al een tijdje geen Webshop meer maar een tof marketing bedrijf.
 
Dit is een mooie gelegenheid om jullie te vertellen hoe ik aan de naam van mijn huidige bedrijf kom.
De Online Etaleuze vat alles samen wat ik doe. Ik werk online en laat graag mensen al het leuks van mooie bedrijven zien.
Vroeger wilde ik al Etaleuze worden, deze keuze had ik door omstandigheden helaas niet en ik startte op de MEAO, prima opleiding maar mijn hart lag en ligt echt bij het etaleren. Ik heb de commerciële richting gevolgd en later gewerkt bij de Rabobank, een verzekeringskantoor. Toen de kinderen kwamen ben ik gestopt met werken. Wel heb ik thuis een opleiding Etaleren gaan volgen. JA dit is het! Om alles goed te combineren met mijn gezin ben ik uiteindelijk niet gaan werken als etaleuze. Ik startte mijn Webshop SUUScreatief, zo kon ik toch mijn creativiteit kwijt.

Toen ik eind vorig jaar een naam zocht voor mijn nieuwe bedrijf van de keus dus snel gemaakt.

De Online Etaleuze moest het worden. Officieel is het etaleuse maar het wordt ook heel veel met een Z geschreven.
Ik heb voor de Z gekozen omdat ik Suzan heet, ook met een Z, net ff anders dan de rest, daar hou ik van!

9 jaar ondernemer … op naar de 10

Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
1
Heb je een vraag? App gerust!
Hoi, Suzan van de Online Etaleuze hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.